Vellykket medlemsmøte

Foreningen inviterte til hyggelig sosialt treff med pizza og etterfølgende årsmøte 23. februar. 16 medlemmer deltok.

For første gang ble pris for «Årets Treningsentusiast» utdelt. Det ble Eva Aarland som stakk avgårde med to gavekort for enestående deltakelse i både sal- og bassengtrening. Som hun selv sa; dette er så kjekt og givende at andre gjøremål legges lett til side.

Foreningen hadde i år en utfording med å finne ny kandidat til ledervervet. Heldigvis var valgkomitéens leder selv så sporty og lot seg velge med stor hyllest fra de fremmøtte. Den engasjerte og alltid positive Margrete Rongevær overtar nå stafettpinnen etter Tore Tronrud som trer tilside etter 7 gode og spennende år i et velfungerende styre.

Også vår flinke og pliktoppfyllende kasserer, Mette Myklebust trakk seg nå fra styret etter veldig mange år i vervet. Hun er den i foreningen som desidert har vært lengst med i styre og stell, innehatt de fleste verv og har gjort en fantastisk innsats for foreningen.

Det nye styret fikk følgende sammensetning:
Leder: Margrete Rongevær
Nestleder: Irene Djuplasti
Sekretær: Anne Linda Jordal
Kasserer: Sushma Punwani
Styremedlem: Sølvi Maj Ristesund
Varamedlem: Hilde Ryland
Varamedlem: Anne Småbrekke

Foreningen har et fint miljø, god økonomi og svært mange av medlemmene deltar på våre treningstilbud og aktiviteter.

Det lover godt for fremtiden!

Årsmeldingen for 2022 finner du her.

TT

Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.