Medlemsfordeler

Som medlem av Bekhterev Norge vil du kunne nyte godt av en organisasjon som jobber for dine interesser og rettigheter. – Det er ikke uten grunn at vi har valgt slagordet «Bedre hverdag for alle».

Foruten tilbud om aktiviteter og treningstilbud, kan du også benytte deg av medlemsfordeler som kan spare deg for tusenlapper i året. 

Vestkanten Badeland

Foreningen har inngått avtale med Badeland, Vestkanten der det innrømmes 38 % rabatt på inngangsbillett ukedager tirsdag til fredag mellom kl. 12-16. Varmtvannsbassenget holder 33-34 grader C. Om der er ledig plass, vil vi også kunne delta gratis på vanngymnastikken.
Gyldig medlemskort må fremvises ved billettkjøp.

Janusfabrikken AS

Som medlem av Bekhterev Norge tilbys foreningens medlemmer 20 % rabatt på ullklær som kjøpes via netthandel fra Janusfabrikken i Bergen.
Ved bestilling på deres nettside oppgis vår avtalekode som du finner på appen Gnist under medlemsfordeler, evt. kan styreleder kontaktes.

Klikk på lenken for produktutvalg og priser:
https://www.janus.no/main.aspx

Scandic Hotels

Som tilsluttet lokalforening i Bekhterev Norge tilbys foreningens medlemmer inntil 20 % rabatt på overnatting om man bestiller tidlig via deres nettside https://www.scandichotels.no.

En spesiell avtalekode må benyttes ved bestilling. Denne finner du på appen Gnist under medlemsfordeler, evt. kan styreleder kontaktes.

Behandling For Alle

Foreningen vår har inngått en lokal avtale med helseklinikken Behandling For Alle på Sletten og Oasen i Bergen. Erfarne terapeuter kan tilby skreddersydd behandling for plager i muskler og skjelett. 

Det tilbys 20 % rabatt ved 1. gangs konsultasjon og 10 % rabatt for videre behandling. 

Gyldig medlemskort må fremvises ved konsultasjon. 

Klikk på lenken for nærmere info:
https://www.behandlingforalle.no/

Hjelpemiddelpartner AS

Som tilsluttet lokalforening i Bekhterev Norge vil foreningens medlemmer få 15 % rabatt på produkter som kjøpes via deres netthandel – velferdsbutikken.no.

Der kan tilbys en rekke hjelpemidler som kan gjøre hverdagen enklere og bedre for oss. På nettsiden finnes også en oversikt på hva som kan søkes gjennom NAV hjelpemiddelsentral.

Ved bestilling oppgis vår rabattkode som du finner på appen Gnist under medlemsfordeler, evt. kan styreleder kontaktes.

Klikk på denne lenken for nærmere informasjon om firma og produktutvalg: https://www.hjelpemiddelpartner.no/

VarmePlagg.no

Dette er en mindre bedrift som har spesialisert seg på plagg med innbygget varmekilde for oss med plager og smerter i skuldre og nakke. Du kan lese mer på denne lenken: https://varmeplagg.no

Som medlem av Bekhterev Norge tilbys 20 % rabatt på netthandel.

Ved bestilling oppgis vår rabattkode som du finner på appen Gnist under medlemsfordeler, evt. kan styreleder kontaktes.

Tore Tronrud

Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.