«Walk your AS off» – bli med!

Bekhterev Norge vil i år igjen delta som samlet organisasjon i den internasjonale kampanjen «Walk your AS off«. I fjor oppnådde laget til Bekhterev Norge å bli nr. 5 der 81 lag deltok fra 36 nasjoner – en flott prestasjon!

Tiltaket som organisasjonen «Walk AS one» står bak, skal inspirere og motivere alle med aksial spondyloartritt til å bevege seg mer. Andre som ikke er medlemmer og støtter bekhterev-saken er også velkomne til å delta på vårt lag.

Kampanjen pågår i hele mai måned, og du registrerer skritt og andre aktiviteter. Om du ikke har skritteller eller aktivitetsklokke, har du helt sikkert en helseapp på mobilen som registrerer dette. Det vil bli oppfordret til felles fotturer i lokalforeningene i fm. «verdens bekhterevdag», 7. mai.

Vi oppfordrer alle til å delta!

Siden «Walk AS one» ble startet i 2012, har deltakere gått distanser som til sammen tilsvarer avstanden rundt jorden og til månen. Nå er planen å samle skritt til den virtuelle fotturen mot Mars som er et ambisiøst 10-års mål.

Hvorfor 10 år?

Jo, det er fordi det var den gjennomsnittlige tid fra symptomer opptrer til diagnosen AS (Bekhterevs sykdom) kunne stilles. Dette er altfor lenge, og derfor rettes det nå sterkere fokus.

Kampanjen har til hensikt å skape internasjonal oppmerksomhet, og det gir Bekhterev Norge også en utmerket anledning til å bidra i det viktige arbeidet med raskere diagnostisering og bedre behandlingstilbud.

Alle kan delta ved å registrere sine daglige skritt som en god og helsebringende aktivitet. Andre aktiviteter som eksempelvis sykling, svømming, yoga etc. kan omgjøres til skritt etter en konverteringstabell på denne linken: 

http://walkyourasoff.com/wp-content/uploads/2019/04/step-conversion-chart-1.pdf

Kom og bli med!

Klikk på linken https://walkasone.org/login/ dernest på tegnet øverst til høyre for «Sign up» og utfylling av info.

For å bli med på laget vårt søker du opp Bekhterev Norge og klikker «Join team». Under din profil registrerer du dine daglige skritt under «Log steps».

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe:

Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.