Vi søker instruktører til treningsgruppene våre

Bekhterevforeningen Bergen og omegn er tilsluttet Bekhterev Norge og har per i dag ca. 100 medlemmer. Av foreningens aktiviteter inngår bl.a. tre treningsgrupper som ukentlig treffes for gymnastikk i sal og i varmtvannsbasseng. Det øves i tradisjonell gymnastikk tilpasset revmatikere med muskel- og skjelettplager.

Foreningen har behov for flere instruktører som kan tilrettelegge, lede og gjennomføre disse aktivitetene. Vi søker derfor både kvinnelige og mannlige kandidater som fortrinnsvis har erfaring som instruktør eller har idrettsfaglig bakgrunn. For basseng-treningen kreves det at vedkommende har godkjent livredningskurs, eller er villig til å ta kurs i regi av foreningen.

Vi tror at instruktør hos oss vil være attraktivt og kan være fin praksis for videre karriere.

For nærmere info ta kontakt med:

Aktivitetsleder: Irene Djuplasti, e-post: irene.djuplasti@bekhterev.no    tlf: 481 85 102
Styreleder: Tore Tronrud, e-post: tore.tronrud@bekhterev.no    tlf: 915 39 097

Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.